Tekst

Snurretoppen er en selvejende daginstitution, som har driftsoverenskomst med Ringsted Kommune. Vi er tilknyttet organisationen Frie Børnehaver og Fritidshjem.

Institutionen består af to huse, en vuggestue til 36 børn og en børnehave til 85 børn. Vuggestuen har tre grupper, hvor børnene er integreret fra 0 – 3 år. Børnehaven har ligeledes 3 grupper, 2 stuer hvor børnene er integreret fra 3 – 5 år og en storbørnsgruppe hvor de største børn samles året før skolestart.

Vi har to dejlige legepladser. Vuggestuen har sin egen legeplads med træer og bakker, som er god for grov motorikken. Børnehaven har ligeledes en dejlig legeplads med masser af udfordringer for motorikken. Lige ved siden af institutionen har vi store grønne arealer, som vi bruger f.eks. til boldspil. Derudover har vi en kæmpe kælder, som kan danne rammen for mange spændende indendørs fysiske aktiviteter.

Indendørs har vi rigtig meget plads, så vi i løbet af en dag kan dele børnene i små grupper.

Snurretoppen

Ahorn alle 24

4100 Ringsted

Mandag - torsdag kl. 6.00 - 17.00

Fredag kl. 6.00 - 16.00

Dog skal i være opmærksomme på, at hvis i har behov for at kunne aflevere jeres barn mellem kl. 6.00 og kl. 6.30 opkræves der ekstra betaling.

Personalet

Velkomstfoldere